Get Adobe Flash player

 

Wij bestaan uit energie en alles om ons heen bestaat uit energie. Sommige dingen zijn zichtbaar, andere dingen zijn minder waarneembaar. Zo heeft ieder mens een aura om zich heen, een energieveld. Veel mensen kunnen de aura niet direct zien, maar kunnen deze wel ervaren. Ook worden er steeds meer methoden ontwikkeld om de aura te kunnen zien.

Jouw aura is persoonlijk en hoort bij jou, maar andere energieën kunnen meeliften op jouw aura.
Dit kunnen overledenen zijn die jij gekend hebt.
Het kan echter ook zielen betreffen die niets met jou te maken hebben, maar die zich om een of andere reden aangetrokken voelen tot de energie van jouw aura en zich daarom ‘aanhaken’.
We hebben het dan over aura-lifters of entiteiten, die zich voeden met onze energie. En daarvan kunnen we veel last hebben, zodanig zelfs dat het ons gedrag kan beïnvloeden, zonder dat we ons daarvan bewust zijn.
In een afstemming kan een auralifter of entiteit zichtbaar worden.
Ik ga dan met deze energie in gesprek en kijk wat deze nodig heeft om jou los te kunnen laten.

We kennen allemaal de term ‘beschermengel’.
Er zijn algemene beschermengelen, zoals aartsengel Michael, maar er zijn ook persoonlijke beschermengelen en gidsen.
Dit kunnen bijvoorbeeld overleden dierbaren zijn, maar ook zielen die jij niet gekend hebt en die toch specifiek jouw gids zijn.
Deze beschermengelen en gidsen kunnen zich ook aandienen tijdens een afstemming; ik luister dan wat zij te vertellen hebben en neem dit mee.