Get Adobe Flash player

Luisterkind-werk

Een Luisterkind-afstemming houdt in dat ik op afstand, dus telepathisch, contact ga maken met jou, je kind, je huisdier, je gezin als geheel of een dierbare die niet meer (volledig) onder ons is. Een afstemming op je gezin als geheel noemen we in 'Luisterkind-land' een Familieverbond-afstemming; een afstemming op een (overleden) dierbare noemen we een Levensbrug-afstemming.

Tijdens een afstemming maak ik contact met dat deel van jou, je kind of je huisdier dat niet gebonden is aan plaats of tijd. Het is het deel van jou, je kind of je dier dat je het zielsdeel of het hoger bewustzijn zou kunnen noemen; dat deel van jou, je kind of je dier dat méér weet dan het bewuste deel en dat dus antwoorden kan geven op jouw vragen. Ik noem dat deel je eigen-wijsheid; het proces van afstemmen gaat dan ook jij-gewijs! Wat ik al dan niet doorkrijg wordt bepaald door degene op wie ik afstem; ik ontvang de informatie in de vorm van beelden, woorden, gevoelens en zintuiglijke waarnemingen.

Hetzelfde geldt voor overleden dierbaren; zij bepalen hoe ze het contact met mij willen vormgeven, hoe ze willen communiceren en welke informatie ze willen prijsgeven. 

Bij een Familieverbond-afstemming stem ik af op het gezin als geheel; daarbij kan iedereen aan het woord komen. Thema's die aan bod komen bij een Familieverbond-afstemming zijn: waarom zijn jullie als gezinsleden bij elkaar, waarom hebben jullie elkaar uitgekozen? Welke valkuilen zijn er in jullie gezin? Waar mag aan gewerkt worden? En hoe kunnen jullie elkaar ondersteunen?

Tijdens een afstemming neem ik de vragen mee die jij graag beantwoord wil zien. Dat wil niet zeggen dat ze altijd allemaal heel duidelijk terugkomen in de afstemming; soms hebben andere zaken voorrang en soms is er gewoon nog wat tijd nodig om de antwoorden te kunnen begrijpen of plaatsen. Het kan zelfs zijn dat je bij het lezen van de afstemming weinig tot niets herkent, maar als je het een tijdje later opnieuw leest, het toch wel blijkt te kloppen! Dit is omdat de wijsheid van jouw ziel vóórloopt op je bewuste blik op de wereld.
Een Luisterkind-afstemming kan confronterend zijn; je ziel, je kind, je huisdier of je overleden dierbare kan jou een spiegel voorhouden. Wees voorbereid hierop.
Via een Luisterkind-afstemming kun je handvatten krijgen om zelf mee aan de slag te gaan, maar het kan ook een eerste stap zijn om een behandeltraject of een ontwikkeltraject aan te gaan, mogelijk samen met een hulpverlener. De afstemming kan dan je hulpvraag en therapiedoelen verhelderen. Hierin kan ik je desgewenst verder adviseren.

Reiki
Reiki is een energetische behandeling, die zowel fysiek als op afstand gegeven kan worden. Reiki werkt via handoplegging, ook op afstand. Reiki is levensenergie en doet precies dat wat nodig is voor jou, volgens jouw ‘eigen wijsheid’. Hetzelfde geldt voor Reiki bij je kind of je huisdier.

Bij een Reiki-behandeling wordt gebruik gemaakt van krachtige symbolen. Er zijn algemene en specifieke posities om de handen te plaatsen tijdens een Reiki-behandeling. Ook bij afstandsbehandelingen kun je dit soms voelen!