Get Adobe Flash player

Luisterkind-afstemming
Een Luisterkind-afstemming gebeurt op afstand; je hoeft daarvoor niet naar mijn praktijk te komen. We hoeven geen datum te prikken voor een afspraak en jij hoeft er op geen enkele wijze rekening mee te houden; je hoeft er dus ook niet voor thuis te blijven!
Je kunt een Luisterkind-afstemming aanvragen voor jezelf, je kind of je huisdier, óf voor je gezien als geheel (Familieverbond-afstemming), zie menu jij. Daarnaast kun je een afstemming aanvragen betreffende een dierbare die niet meer (volledig) onder ons is (Levensbrug-afstemming). Meer info hierover vind je in het menu zij.
De aanvraag doe je door het contactformulier op deze website in te vullen, of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vervolgens ontvang je van mij een mail met uitgebreide praktische informatie over wat je wel en niet kunt verwachten, de gegevens die ik van je nodig heb om te kunnen afstemmen en de wijze van betalen.
Na het doorlezen van die informatie kun je besluiten of je de afstemming inderdaad wil laten plaatsvinden.
Je aanvraag is pas definitief zodra ik de betaling heb ontvangen; daarna zal de afstemming binnen twee weken plaatsvinden. Het verslag daarvan ontvang je vervolgens in je mailbox.

Reiki-afstandsbehandeling
Ook Reiki-behandelingen doe ik op afstand. Hierbij is het wel noodzakelijk om een afspraak te plannen, omdat je tijdens de behandeling op een rustige plek dient te zitten of liggen. Je kunt ook daadwerkelijk fysieke gewaarwordingen ervaren tijdens een Reiki-afstandsbehandeling. Daarom is het niet verstandig om een dergelijke behandeling te ontvangen terwijl je bijvoorbeeld aan het sporten of autorijden bent!
Je kunt een Reiki-afstandsbehandeling aanvragen voor jezelf, je kind of je huisdier. Dit kun je doen door het contactformulier op deze website in te vullen, of door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarin je naam, je telefoonnummer en de klachten die je ervaart cq de reden waarom je een Reiki-behandeling wenst. Ik zal dan via mail of telefonisch contact met je opnemen om een afspraak te maken.
Betaling dient ook hier vooraf te geschieden. Als ik de betaling nog niet heb ontvangen op het moment dat de afspraak gepland staat, zal de behandeling dan ook niet uitgevoerd worden op dat tijdstip. Er kan dan wel een nieuwe afspraak gepland worden. Hiervoor geldt dezelfde procedure.
Nadat de Reiki-behandeling heeft plaatsgevonden zal ik jou een kort verslag mailen van wat ik gedaan én wat ik ervaren heb.