Get Adobe Flash player
Wil je ook een reactie plaatsen of een ervaring delen? Dan kun je dat hier doen! Desgewenst kan dat anoniem, door in plaats van je naam ‘anoniem’ in te vullen. Ben je ontevreden of heb je een klacht, neem dan even contact met me op. Dat kan via het contactformulier of door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Dankjewel Mariëlle !!!
Precies wat ik al doe en het proces waar ik midden in zit.
Fijn deze bevestiging.

Tabine Zoethout


Lieve Mariëlle,

Het klopt weer helemaal. Zo leuk om te lezen hoe het voor mij werkt.
Daar sta je niet altijd bij stil.....
Ik beweging komen en op mijn voeding letten zijn inderdaad aandachtspunten.
Leuk logo heb je trouwens

Rianne Leijten


Hoi Mariëlle,

Bedankt voor jouw mooie woorden, erg leuk om te lezen en het klopt helemaal!
Anoniem


Wat een prachtige afstemming heb je gemaakt.
Ik herken haar hier voor de volle 100% in.
Door de afstemming merk ik dat ik haar toch wel goed ken maar te weinig rekening hou met haar eigenheid en plek in het gezin!
De handvatten die genoemd worden ga ik zeker gebruiken.

Ik vond mijn afstemming confronterend want het klopt precies!!
Ben hiervoor ook voor in behandeling bij een psycholoog dus er wordt aan gewerkt 

Hoi Mariëlle, ik heb de afstemming al meerder malen gelezen met telkens vele tranen….heel veel raakvlakken…het vele verdriet, keuzes maken, angst en de bezorgdheid. Onbewust ermee bezig zijn, mezelf aan de kant zetten om de lieve vrede te bewaren…allemaal waar.
Super bedankt, hier kan ik zeker wat mee. Geeft mij weer antwoord op de vragen die nog steeds in mijn hoofd zaten en helpt mij weer om nogmaals keuzes te maken.

Wat mooi wat bijzonder.
Het geeft me heel veel rust dat stuk dat ik mijzelf mag gaan geven in wat ik nodig heb.

Mooi dat het zoveel parallellen heeft met wat er destijds uitkwam bij mij toen ik in therapie was.

Prachtig hoe je zo dichtbij mij hebt weten af te stemmen.

Dankjewel lieve Mariëlle voor je liefde die in elke zin zo voelbaar is die ik lees.
Ik wens jou heel veel positieve kracht en energie toe om dit mooie belangrijke werk te kunnen doen.
Je hebt er mij in ieder geval mee geholpen en mij hiermee een prachtig innerlijk cadeau gegeven.


Wat zijn wij blij met de afstemming zeg! 
Door het plotselinge overlijden had ik nog zoveel vragen aan hem waardoor ik het niet los kon laten en afsluiten.
Na het lezen van de afstemming met een lach en een traan voelde ik eindelijk een rust over me heen komen. Hij heeft het goed en daar gaat het om!

Voor de afstemming hoopte ik erg dat je iets door zou krijgen waardoor ik kon weten dat het écht om hem ging en dit was zeker de bevestiging daarvan!

We willen jou ontzettend bedanken voor de afstemming, het is echt heel erg bijzonder en we zijn er heel erg mee geholpen!
Dit is voor mij een stukje afsluiting, de bevestiging dat het goed is, het los kan laten en kan genieten van de momenten die we hadden samen zonder een bepaalde last op mijn schouders. En de wetenschap dat hij er nog altijd zal zijn...wat een troost!!


Jeetje wat een herkenbaarheid... als ik het even (vluchtig) doorlees, komen er tranen in mijn ogen (aangezien ik op mijn werk zit laat ik ze nu even niet komen).
Maar echt een en al herkenbaarheid.. je slaat werkelijk de spijker op zijn kop.

... in ieder geval ontzettend bedankt! ik ben echt sprakeloos over de info...


WAUW. Ik heb er echt geen andere woorden voor. Zo duidelijk, treffend, herkenbaar én helpend. Ik heb hier onwijs veel aan, echt waar. Ik zal hem nog vaak lezen en actie ondernemen op de tips.

Wauw Marielle, heel heel erg bedankt! Dit voelt helemaal als mijn kat! We zijn nu op weekend en ik kijk er al naar uit om terug bij hem te zijn en je tips toe te passen. Dankuwel!

Dank je wel om een afstemming te doen. Ik vond het heel bijzonder om je woorden te lezen en vooral hoe je er soms vlak op zit!
Toen ik het begin las, waarin je schrijft dat ik met veel angst en onzekerheden zit en wat bang ben voor andere mensen, vond ik dit op het eerste moment niet kloppen. Ik ben een sociaal beestje en heb niets liever dan mensen om me heen. Maar ik heb het laten bezinken en de laatste tijd klopt het eigenlijk wel.

Het doet me inzien dat ik echt moet volgen wat er vanbinnen in me speelt en niet wat er van mij verwacht wordt!
Ik vond het heel interessant wat je hebt neergeschreven Mariëlle. Dank je wel voor je mooie woorden en om mij aan dingen te doen herinneren die ik af en toe durf te vergeten :)