Get Adobe Flash player


Wat ik NIET ben

Ik ben GEEN arts, tovenaar of wonderdokter.

Een Luisterkind-afstemming is geen vervanging voor medische behandelingen en geneest ook geen ziektebeelden. Bij medische klachten dien je je in de eerste plaats te wenden tot je huisarts, specialist of medisch deskundige.
Een afstemming kan hierbij wel een aanvulling zijn.

Ook lost een Luisterkind-afstemming niet automatisch alle issues of problemen voor je op. Ik ben een tussenpersoon en maak als zodanig energetisch contact met je ziel, je kind, je huisdier of een overleden dierbare. Daarbij stel ik me open en probeer zo te verhelderen wat er speelt en wat er nodig is.

 

Wat ik NIET doe

Ik voorspel nooit huwelijken, echtscheidingen, zwangerschappen, ziektebeelden of overlijden.

Uit ethische overwegingen doe ik geen afstemmingen op derden, behalve je kind of je huisdier. Je kunt dus geen afstemming aanvragen voor je echtgenoot, je vriendin, je moeder, je opa, je collega, je schoonmoeder, je nichtje, de buurman etc. Als zij een afstemming wensen dienen ze deze zelf aan te vragen.
Op derden die overleden zijn kan ik wel afstemmen; indien zij dit zelf niet wensen zal dit duidelijk worden in de afstemming.

Mocht jij een afstemming willen omdat je ruzie met iemand hebt, dan ga ik niet op jullie beiden afstemmen; dan zoom ik tijdens de afstemming in op jouw aandeel en maak daarbij dus alleen contact met JOU cq jouw ziel.

 

Wat ik WEL doe

Ik help jou op weg, op jouw eigen weg, door aan te sluiten op jouw energie.

Ik behoud mij het recht voor om een aanvraag te weigeren, zonder opgaaf van reden.

Afstemmingen zullen in de regel binnen twee weken plaatsvinden. Die twee weken gaan in op het moment dat ik zowel de gevraagde informatie als de betaling heb ontvangen. Mocht ik om welke reden dan ook niet in de gelegenheid zijn om de afstemming binnen de termijn van twee weken te doen, dan zal ik dit tijdig communiceren.

Face-to-face consulten vinden plaats in mijn praktijk in Koningslust.

 

Vóór de afstemming

Om zo gericht mogelijk te kunnen afstemmen, is het belangrijk dat je me zoveel mogelijk concrete informatie vooraf geeft en je vragen duidelijk formuleert.
Het is geen raadspelletje; de informatie die jij me vooraf kunt geven kan ervoor zorgen dat ik veel meer uit de afstemming kan halen en dat er veel minder ‘ruis’ op  de lijn zit. Het zou jammer zijn als je nog met vragen in je hoofd zit waar je geen antwoord op hebt gekregen in de afstemming, doordat je ze niet naar mij hebt vermeld!

 

De inhoud van de afstemming

Jij bepaalt met jouw ‘eigen wijsheid’ op zielsniveau wat je me wil vertellen.
Er is dan ook geen garantie dat alle vragen die je vooraf hebt gesteld volledig beantwoord zullen worden; soms zijn er andere dingen belangrijk dan die jij had bedacht. Ook kan het zijn dat dit uiteindelijk alsnog het antwoord blijkt te zijn op jouw vragen!

Het is mogelijk dat je in eerste instantie helemaal niets herkent van de afstemming, maar dat er later toch kwartjes vallen. Hetzelfde geldt voor je kind, je huisdier of een overleden dierbare; in het gedrag van kinderen en dieren is niet altijd te zien wat er op zielsniveau speelt. En overleden dierbaren kunnen informatie vrijgeven de ze tijdens hun leven nooit hebben gedeeld.

 

Privacy

Je persoonlijke gegevens worden vanzelfsprekend vertrouwelijk behandeld!

 


Wees open!

Een Luisterkind-afstemming kan confronterend zijn. Stel je ontvankelijk op en wees bereid om datgene te horen wat jouw ziel, je kind, je huisdier of je overleden dierbare je te vertellen heeft. Weet dat dit niet altijd is wat je verwacht of gehoopt had en dat het je ook kan raken. Bedenk dat het blijkbaar wel belangrijk is, anders zou diegene het niet met je delen.

 

Eigen verantwoordelijkheid

Een Luisterkind-afstemming geeft informatie die jou kan helpen om keuzes te maken, belemmeringen op te lossen of blokkades te doorbreken. De keuzes die je maakt vallen onder jouw EIGEN verantwoordelijkheid. De Luisterkind-afstemming geeft een richting aan; JIJ bepaalt uiteindelijk wat je er mee doet.

Ik ben niet aansprakelijk voor eventuele schade, materieel dan wel immaterieel, die voortkomt uit het afnemen van mijn diensten of het lezen cq gebruiken van de informatie op mijn website.

Voorts geef ik geen geld terug na geleverde diensten.

 

Na de afstemming

Geef jezelf ruimte om de informatie uit de afstemming te laten landen, te verwerken en te bepalen wat je ermee doet. Veranderingen hebben vaak tijd nodig, ook al zijn bewustwording en inzicht het halve werk!

Soms kan professionele hulp een zinvolle vervolgstap zijn na een afstemming.
Hierin kan ik je desgewenst adviseren.


Klachten

Mocht je onverhoopt een klacht hebben, dan vind ik het fijn als je me dit laat weten. Dat kun je doen via het contactformulier of door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als je daarna nog niet tevreden bent of als je het liever bij een onafhankelijke partij neerlegt kan dat: je kunt je dan wenden tot het Collectief Alternatieve Therapeuten (CAT), waarbij ik aangesloten ben.

 

Auteursrecht

Niets wat op deze site staat mag, op welke manier dan ook, worden gekopieerd, opgeslagen, verveelvoudigd, en/of openbaar gemaakt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur.