Get Adobe Flash player

Mijn naam is Mariëlle. Ik ben een levensgenieter, een mensenmens en een dierenvriend. Ik beschouw mezelf als een onderzoeker en een verbinder; nieuwsgierig, betrokken, veelzijdig en enthousiast, met een flinke dosis eigen-wijsheid! Ik beschik over een scherpe geest en sterk ontwikkelde zintuigen, inclusief mijn 6e en 7e zintuig: intuïtie en helder weten.

In de jaren zeventig, toen ik klein was, zong mijn moeder altijd het liedje 'I can help' van Billy Swan voor mij. Ik kan me dat niet meer herinneren; mijn moeder vertelde me dit pas veel later, toen ik in de jaren negentig mijn doctoraal in de psychologie had behaald. “Ik heb altijd geweten dat jij hulpverlener zou worden”, zei ze toen trots.

Al sinds mijn kinderjaren ben ik geïnteresseerd in menselijk gedrag en heb ik me afgevraagd waarom mensen zichzelf en elkaar zoveel leed aandoen. Dit werd ook gevoed door moeilijkheden en worstelingen die ik zelf heb ervaren in mijn jeugd.

Wat mij vooral altijd intrigeerde was het ‘onzichtbare’: het onderbewuste, het onuitgesprokene, het diepgewortelde, de ziel en ook de ‘andere kant’.

Nadat ik ben afgestudeerd als psycholoog heb ik mij verder verdiept in zowel psychologie als spiritualiteit: karakterstructuren, psychotrauma, systemisch werk, lichaamsgerichte therapie, innerlijk kind werk, NLP, enneagram, Reiki, numerologie, fotolezen, channeling, lichtlichaamsbewustzijn, boeddhistische filosofie en Luisterkind-werk.

Al deze elementen heb ik geïntegreerd in mijzelf als mens, mijn visie op het leven en mijn manier van werken. Ik ben inmiddels ruim 20 jaar psycholoog en werk ook als zodanig in het bedrijfsleven. Daarnaast doe ik spirituele begeleiding, Luisterkind-werk en Reiki.
De werkwijze vind je in de menubalk onder het kopje wij.