Get Adobe Flash player

Mensen
In mijn dagelijks werk als psycholoog houd ik mensen liefdevol een spiegel voor. Als Luisterkind-werker doe ik dat ook. Ik help mensen bewust te worden van hun eigen gevoelens, behoeften, kwaliteiten en persoonlijke kracht; ik help mensen bij het verhelderen van hun valkuilen en belemmeringen en ik help mensen bij het zien van hun keuzemogelijkheden en het vinden van hun eigen oplossingen.

Gedurende mijn eigen levenspad heb ik vele obstakels gekend en daardoor ook vele bijzondere momenten ervaren, grote en kleine doorbraken gehad en veel ontdekkingen gedaan over mezelf, de wereld en het leven. Ik heb meer en meer mijn eigen weg gevonden en uitgestippeld en ik gun het iedereen die dat wil om dit ook heel bewust te kunnen doen.

Ieder mens is op aarde om zijn eigen weg te bewandelen en soms weten we nog niet, of - door diverse omstandigheden - niet meer, wat die weg is. Ik help mensen graag om hun eigen pad weer terug te vinden en zich verder te ontwikkelen in hun eigenheid; jij-gewijs!

Ik heb het altijd als heel bijzonder ervaren om deelgenoot te zijn van het persoonlijke proces van ieder die mij dit toevertrouwt en ik voel me dankbaar om in de gelegenheid te zijn om anderen hun eigen kracht en waarde te laten inzien en ervaren.

Licht laten schijnen op datgene wat gezien wil worden, luisteren naar dat wat gehoord wil worden en inzicht krijgen in dat wat vanuit een onbewuste laag veel invloed heeft op ons gedrag en ons leven.
Je hoeft niet te veranderen, je hoeft alleen maar je zelf te zijn en weer verbinding te maken met je eigen wijsheid!

Dieren
Ook dieren tellen mee! Sterker nog: wij zijn ook dieren, zoogdieren! En in sommige situaties reageren mensen net als andere dieren: als er iets gebeurt waardoor we moeten vechten of vluchten, of waardoor we bevriezen.

Dieren zijn in veel opzichten afhankelijk van mensen. Ik wil er graag mijn bijdrage aan leveren dat dieren meer gezien, gehoord en gewaardeerd worden; dat zij de aandacht krijgen die ze nodig hebben.